Uitgebreide rapportages Merkonafhankelijke keuring Prijs op maat Door heel Nederland en België

Verkeersplan

Een professioneel magazijn kan niet zonder verkeersplan.

  1. Een verkeersplan zorgt voor operationele efficiëntie. Jouw goederen moeten zo snel mogelijk van a naar b gaan om zo tijd en kosten te besparen. Snellere doorlooptijden, hogere productiviteit. Wie houdt daar nou niet van?
  2. Door routes en opslag slim in te delen, kan de beschikbare ruimte in een magazijn beter worden benut. Hierdoor kunnen meer goederen worden opgeslagen en kan de toegankelijkheid worden verbeterd.
  3. Ten slotte verklein je met een verkeersplan het risico op botsingen, ongelukken en schade aan goederen.

Wij van Magazijnkeurmerk zijn tevens gespecialiseerd in het opstellen van effectieve verkeersplannen.

280 +

Tevreden klanten

Wat is een verkeersplan?

Een verkeersplan brengt de beweging van mensen, goederen en voertuigen binnen en rondom het magazijn in kaart. Het doel is om de goederenstroom zo efficiënt mogelijk te leiden en daarbij risico’s te mijden.

In een verkeersplan vind je de layout van het magazijn, de plaatsing van de opslagunits, de loop- en rijroutes, laad- en loszones en veiligheidsmaatregelen. Onze verkeersplannen worden met precisie opgesteld op basis van onze jarenlange kennis en ervaringen.

280 +

Tevreden klanten

Advies nodig?

Bij Magazijnkeurmerk praten we heel graag over magazijnkeuringen, maar minstens zo graag over verkeersplannen. Kun jij ondersteuning gebruiken bij het opstellen van een plan? Of wil je jouw huidige verkeersplan eens onder de loep houden voor optimalisatie? Wij komen graag langs voor een kennismaking.