Meerdere keurmeesters Uitgebreide rapportages Merkonafhankelijke keuring Prijs op maat

Werkwijze magazijninspectie en keuring

We werken altijd volgens een vast stappenplan voor jouw magazijninspectie of keuring. Overtuigd dat de veiligheid in je magazijn vergroot kan worden? Dan ondernemen we de volgende stappen.

280 +

Tevreden klanten

Intakegesprek

Afhankelijk van de pandgrootte en complexiteit komen we met een of twee keurmeesters langs voor een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek inventariseren we welke onderdelen geïnspecteerd dienen te worden. Op basis van het intakegesprek maken we een offerte met vaste prijs. Deze ontvang je altijd binnen 48 uur, maar meestal al dezelfde dag. Indien gewenst kunnen we dit ook direct doen. Bij akkoord plannen we de keuring/inspectie op locatie in.

280 +

Tevreden klanten

Hoe werkt een inspectie en waar letten we op?

Bovenstaande zijn de hoofdlijnen waarop we inspecteren, maar we letten op veel meer punten.

 1. Hoe zijn de stellingen opgebouwd?
  Is alles op de correcte manier opgebouwd? Is de schoorconfiguratie
  goed gedaan? Zitten overal borgpennen in etc.
 2. Hoe wordt er gewerkt?
  Zijn de stellingen goed afgestemd op de machines? Wat kan er
  verbeterd worden?
 3. Wat is de huidige staat van het magazijn?
  Zijn er bestaande schades op schoren, staanders, liggers of andere
  onderdelen? Is er roestvorming? Wat zijn verbeterpunten?

Bovenstaande zijn de hoofdlijnen waarop we inspecteren, maar we letten op veel meer punten.

280 +

Tevreden klanten

Keuring werkwijze

Tijdens de keuring keuren we jouw volledige magazijninrichting en stellen we direct een rapportage op over onze bevindingen. Uiterlijk een week na de keuring ontvang je een gedetailleerde rapportage over onze bevindingen en aanbevelingen. Hierna plannen we een vervolginspectie om te controleren of alle aangedragen punten verbeterd zijn en alle kapotte onderdelen gerepareerd zijn.

We rekenen een vaste prijs voor alle inspectierondes en benodigde vervolginspecties. Na elke inspectie krijg je een rapportage. Een jaar na de eerste inspectie/keuring nemen we contact op om een nieuwe keuringsafspraak in te plannen. Heb je na de keuring toch nog vragen? Dan helpen we je ook na de inspectie graag om jouw vragen te beantwoorden.

280 +

Tevreden klanten

Werkwijze inspectie nieuw magazijn

We starten met een nulmeting van jouw magazijn. Een nulkeuring verloopt hetzelfde als een gewone keuring. We letten extra op hoe de configuratie van de nieuw geplaatste stellingen zijn. Nadat we op locatie langs geweest zijn, ontvang je een gedetailleerde rapportage. Direct na inspectie geven we aan of de magazijninrichting in gebruik genomen kan worden.

280 +

Tevreden klanten

Meer weten? Plan vrijblijvend een intakegesprek

Onze keurmeesters helpen je graag met een uitgebreide magazijninspectie. Plan een vrijblijvend intakegesprek met ons in, dan komen we bij jou langs op locatie voor een inventarisatie.