Meerdere keurmeesters Uitgebreide rapportages Merkonafhankelijke keuring Prijs op maat

Nulkeuring magazijn

Heb je een nieuw magazijn? Dan voeren we een ingebruikname inspectie (Dit wordt ook wel nulmeting) uit. Wij komen inspecteren en keuren of alles goed is opgebouwd en aan de normen voldoet. Zo weet je zeker dat je veilig kunt werken in je nieuwe magazijn. Ieder magazijn is anders, daarom maken we altijd een prijs op maat. Je ontvangt altijd binnen 48 uur en vaak al dezelfde dag de offerte per mail. Het is ook mogelijk om direct op locatie een offerte te maken

280 +

Tevreden klanten

Waarom is een nulkeuring belangrijk?

  1. Je kunt meteen veilig in je nieuwe magazijn werken
  2. Je weet of de materialen op de juiste manier zijn opgebouwd
  3. Je weet of de indeling van het magazijn juist is in combinatie met de gebruikte heftrucks en pallets
  4. Volgend kalenderjaar verloopt je inspectie nog beter
  5. Merkonafhankelijke stellingkeuring

280 +

Tevreden klanten

Benchmark voor toekomstige inspecties

Een nulkeuring fungeert als een benchmark voor toekomstige inspecties en onderhoud. Door een duidelijk overzicht te bieden van de aanvangsconditie van de stellingen, maakt dit periodieke beoordelingen eenvoudiger en efficiënter.

Optimale benutting van jouw magazijn

Een nulkeuring zorgt ervoor dat magazijnstellingen vanaf het begin optimaal worden benut, wat leidt tot een verbeterde logistieke efficiëntie. Klanten profiteren hierdoor van snellere verwerkingstijden, en dit leidt weer tot een hogere klanttevredenheid. Dit maakt een nulkeuring een onmisbare stap in het keurproces. Lees hier meer over onze werkwijze en wetgeving omtrent magazijnstellingen.

280 +

Tevreden klanten