Meerdere keurmeesters Uitgebreide rapportages Merkonafhankelijke keuring Prijs op maat

Beveiliging keuren

Om het logistieke proces binnen een warehouse soepel en efficiënt te laten verlopen, dient de beveiliging in en rond het gebouw goed geregeld zijn. Met aanrijdbeveiliging bescherm je medewerkers en magazijnstellingen, voorkom je schades en verleng je de levensduur van stellingen in een magazijn. Bij Magazijnkeurmerk is dit daarom een verplicht onderdeel van magazijnkeuringen.

280 +

Tevreden klanten

Aanrijdbeveiliging en stellingbeschermers keuren

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is aanrijdbeveiliging onmisbaar voor de inrichting van een magazijn en de ruimte in en om jouw pand. Het beschermt mensen en materialen tegen heftrucks, rollend materiaal, personenwagen en vrachtwagens. Conform het bouwbesluit en de NEN-normen waar we je stellingen aan toetsen, dienen magazijnen te beschikken over aanrijdbeveiliging zoals stellingbeschermers (ook wel stijlbeschermers genoemd), doorvalbeveiliging en doorklimbeveiliging. Voor alle soorten aanrijdbeveiliging is periodieke controle een must.

280 +

Tevreden klanten

Flexibele aanrijdbeveiliging ter preventie van aanrijschade in jouw magazijn

Stootpalen zijn een onmisbaar onderdeel van aanrijdbeveiliging. Zo voorkom je schade door aanrijden. Aanrijdbeveiliging bestaat standaard uit vrijstaande hoekbeschermers, al dan niet uitgerust met Sigmaprofiel. Andere vormen van aanrijdbeveiliging zijn een stijlbeschermer, paal of stellingbeschermer. Daarnaast keuren we de doorvalbeveiliging voor palletstellingen.

De aanrijbeveiliging zorgt ervoor dat palletwagens en heftrucks niet tegen de stellingen aan kunnen komen en dat goederen beschermd worden. Flexibele aanrijdbeveiliging zoals een beschermbeugel of voetgangersbarrière beschermen voetgangers en medewerkers tijdens de werkzaamheden binnen een productiefaciliteit of warehouse. Een voetgangersbarrière zorgt ervoor dat lopend verkeer en rijdend verkeer van elkaar gescheiden worden.

280 +

Tevreden klanten

Voorkom aanrijschade: bescherm medewerkers en goederen met een beveiligingskeuring

Voorkom aanrijschade: bescherm medewerkers en goederen met een beveiligingskeuring