Meerdere keurmeesters Uitgebreide rapportages Merkonafhankelijke keuring Prijs op maat

Losse onderdelen keuren

De inspectie van losse onderdelen van magazijnstellingen speelt een essentiële rol binnen magazijnkeuringen. Elk onderdeel, hoe klein of ogenschijnlijk onbelangrijk ook, heeft een aanzienlijke invloed op de algehele veiligheid, stabiliteit en efficiëntie van een stellingsysteem. Het zorgvuldig beoordelen van deze componenten verzekert de integriteit van de magazijninrichting en ondersteunt een veilige operatie.

280 +

Tevreden klanten

Waarom worden losse onderdelen gekeurd?

Het keuren van losse onderdelen valt onder een magazijninspectie. Het is belangrijk dat kleine onderdelen zoals bouten, moeren, dwarsbalken, voetplaten en veiligheidspinnen geïnspecteerd worden. Dit is zo omdat alle onderdelen essentieel zijn voor het behoud van de structurele integriteit van magazijnstellingen. Een defect of ontbrekend onderdeel kan de draagkracht van een stelling aanzienlijk verminderen, wat het risico op instortingen en ongelukken vergroot.

280 +

Tevreden klanten

We geven er graag letterlijk en figuurlijk een klap op

Om te controleren of alle bouten van de schoring handvast zitten, geven we graag letterlijk en figuurlijk een klap op de stellingen. Door het geven van een klap op de stijl horen we of alle bouten en moeren handvast zitten. Horen we geen trillingen, dan zit alles vast als een huis. Dit is essentieel om te bepalen of je schoringen handvast zitten. Het controleren van losse onderdelen is daarom van vitaal belang voor de veiligheid in magazijnen en een belangrijk aspect van elke inspectie.

280 +

Tevreden klanten

Losse onderdelen keuren is een belangrijk onderdeel van magazijnkeuringen

Losse onderdelen van stellingen zoals afstandhouders, borgpennen met veer en verankeringen van stellingen zijn onderdeel van een magazijn en beïnvloeden de veiligheid in een magazijn. Om deze reden is het belangrijk om ook kleine onderdelen zoals borgpennen te controleren.

280 +

Tevreden klanten

Correcte montage van losse onderdelen is essentieel voor de veiligheid van magazijnstellingen

De correcte montage van losse onderdelen is van cruciaal belang voor de veiligheid van magazijnstellingen. Een incorrect geïnstalleerd onderdeel kan leiden tot een ongelijkmatige gewichtsverdeling, wat de kans op vervorming of falen van het systeem verhoogt. Regelmatige inspecties zorgen ervoor dat alle componenten volgens de specificaties geïnstalleerd zijn, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid en functionaliteit.

280 +

Tevreden klanten