Meerdere keurmeesters Uitgebreide rapportages Merkonafhankelijke keuring Prijs op maat

Inspecties magazijnstellingen

Inspecties van magazijnstellingen zijn essentieel voor de veiligheid binnen de logistieke sector. Deze zorgvuldige evaluaties garanderen de veiligheid van werknemers en goederen.
Door de inspectie en het daaruit voortvloeiende onderhoud, gaat je stellingmateriaal langer mee. Dit waarborgt op lange termijn de productiviteit en efficiëntie binnen een magazijn.

280 +

Tevreden klanten

Wat inspecteren we?

Met een grondige magazijninspectie beoordelen we een magazijn op de volgende punten.

  1. De fysieke staat van stellingen
  2. Het identificeren van eventuele beschadigingen of slijtage van de stellinge
  3. Correcte installatie van alle onderdelen
  4. Het voldoen aan de relevante veiligheidsnormen en -regelgevingen
  5. Merkonafhankelijke stellingkeuring

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde keurmeesters om jouw stellingen te keuren. Dit doen we merkonafhankelijk, met een duidelijke en gedetailleerde rapportage. Zo zorgen we ervoor dat mogelijke risico’s vroegtijdig worden onderkend en aangepakt, wat de kans op ongevallen en storingen in het logistieke proces vermindert.

280 +

Tevreden klanten

Waarom kiezen voor een magazijninspectie?

Jaarlijkse inspecties van magazijnstellingen waarborgen de veiligheid binnen en rondom jouw magazijn. Dit zorgt voor kostenbesparingen doordat je minder uitval hebt van materialen. Een inspectie verlengt de levensduur van jouw materialen doordat je tijdig onderhoud uitvoert naar aanleiding van de inspectie. Dit leidt tot een verhoogde operationele efficiëntie. De orderverwerking en levering van orders kan hierdoor namelijk efficiënter verlopen. Een betrouwbare en efficiënte goederenstroom draagt bij aan een hogere klanttevredenheid en een positief bedrijfsimago. Dit maakt een magazijninspectie een strategische keuze voor de toekomst van jouw bedrijf.