Meerdere keurmeesters Uitgebreide rapportages Merkonafhankelijke keuring Prijs op maat

Magazijnstellingen keuren en overige keuringen

Veiligheid en een gestroomlijnd logistiek proces staan centraal in jouw magazijn. Medewerkers dienen veilig te kunnen werken en alle fysieke componenten van een stelling dienen in goede staat te zijn. Een onafhankelijke keuring van jouw magazijnstellingen garandeert de veiligheid in jouw magazijn. Dit resulteert in maximale efficiëntie op de werkvloer en komt het logistieke proces ten goede. Wij controleren de veiligheid van jouw stellingen en je ontvangt al binnen één week een uitgebreid keuringsrapport.

280 +

Tevreden klanten

Altijd een gestroomlijnd en veilig magazijn

Wil je geen omkijken hebben naar jaarlijkse magazijnkeuringen en altijd een vast aanspreekpunt? Laat dan jouw magazijnkeuringen over aan Magazijnkeurmerk. Wij ontzorgen je van a tot z en controleren de veiligheid van jouw stellingen. Dit begint met een intake op locatie. Je ontvangt direct of binnen een werkdag een offerte op maat.

Daarna plannen we het keuringsmoment in. Na de keuring van jouw magazijnstellingen stellen we een uitgebreid keuringsrapport op, met veiligheidsscores en adviezen per onderdeel. Lees hier meer over onze werkwijze . Je ontvangt vervolgens al binnen één week het uitgebreide keuringsrapport. Ook voor entresolvloeren, beveiliging en losse onderdelen keuren, kun je bij ons terecht. Hierdoor kun jij je richten op datgene wat voor jou belangrijk is en regelen wij de rest. Wel zo prettig!

280 +

Tevreden klanten

Jaarlijks je magazijnstellingen laten keuren door ervaren keurmeesters

Het is verplicht om jaarlijks je magazijnstellingen te laten keuren volgens artikel 7.4 van de Arbowet. Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde keurmeesters en dat zie je terug in onze rapportages. In plaats van een summier verslag over jouw stellingen, ontvang je van ons een zeer gedetailleerd rapport.

In dit rapport komen niet alleen alle stellingonderdelen aan bod, maar geven we ook advies ter verbetering van jouw huidige magazijninrichting. Indien gewenst, adviseren we je ook over het verkeersplan van je magazijn. Hierdoor houd je jouw magazijn veilig voor medewerkers.

280 +

Tevreden klanten

Complete keuring van je
magazijn al vanaf €150,-

Advies nodig over je magazijn inrichten? Of wil je een veiligheidstraining voor een groep medewerkers organiseren? Wij regelen het voor je! Zo heb je alle diensten omtrent jouw magazijn onder één dak en ben je snel geholpen. Wij keuren all-inclusive en al vanaf €150,-!